Kaffespill :/

  
Neeeej Sara vad hände??? Jag och Sara satt och åt en ljuvlig svensk frukost och så skulle vi gå och hämta en påtår. Sara tappar sin kaffekopp på mina byxor och det rinner varm café latte längs med mina vita nystrukna jeans haha. Taxin skulle komma och hämta mej om 5 min. Så vi kutar upp på rummet och byter till svarta byxor. 

   
 
Imorse gjorde jag min VoiceOver för SHF så nu hör ni min röst på radio och TV3 när det blir reklam och info för programmet. Ja, vad som kommer att hända och vad ni kan se framemot osv. Jag satt det som en smäck!!! Idag kommer Malin och hon ska följa med mej till Jenny som ska ta nya fina idolkort. Så nu ska jag packa ner lite klänningar. Kram Maria 

Comments 10
 • Camilla Post author

  Hej!

  Ojj då. Inte kul med kaffe på byxan. Tur att du har packat ner flera plagg så att du kan byta.
  Måste fixa med kanal 3 har inte den kanalen.
  Vad roligt att få ta en massa kort med olika outfits.
  Är snart på väg till jobbet jobbar även helgen.
  Ha en fin dag!
  Kram
  Camilla

  Reply

 • pernilla lidberg horneus Post author

  vad otur vännen men sånt händer och vad kul snart börja shf .Hoppas där du är att ni har fint väder där jag och min man bor i Hammerdal så blåser det men hösten är ju här och ni kommer på rutan då vet man att sommaren är slut men ha en bra dag i Stockholm tror jag läste det hälsa till Sara från mej Pernilla kramis

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Vilken osis ! Tur man har ombyte med sig ibland:)
  Kul med nya fina idolkort, man vill ju förnya sig lite ..
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Karin Post author

  Trist med byxorna,
  fast hade du behållit dem på så hade väl många velat ha likadana *s* haha..
  Hoppas du inte brände dig..
  kram..

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Vad tråkigt med byxorna, typiskt när man är lite stressad också.
  Vilken tur att du snabbt kunde springa iväg och byta byxor.
  Vad skoj med nya idolbilder =)
  Ha en fortsatt fin dag!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Lillemor J Post author

  Hej Maria!
  Oops, tur att du var på hotellet och hann byta om fast lite snyggt var det ju haha
  Kul med nya kort.
  Hoppas ni får en härlig dag!
  Hälsa Sara
  Kram

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria:)
  Jättetrist med byxorna:/Trodde när jag såg fotot förut på insta att det var nya byxor du hade på dig, med mönster på haha:) Så tokigt. .Men tur att du snabbt kunde byta om..kul då får man lyssna efter dig på tvn..Kul med nya idol foton..Hoppas det går bra med fotningen..Ha en fin kväll..Jag är på väg hem ifrån Kattstallet. .Jag ska hålla utkik ifall jag ser er 8 -)
  Men det är ju inte så stor risk haha:) Hälsa Sara också Kramiz Anna Nykvist♡

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Åh så typiskt !! Men du verkar ta det med ett leende 😉
  Roligt med nya kort , ha det fint.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Heléne Post author

  Välkomna till Sverige! ha nu en rolig vecka och kul med nya ”idolfoto”! Kram heléne

  Reply

 • maria g Post author

  Ja ha det fint o roligt. Otur med byxorna. I dag var det.ju mulet m ganska skönt väder kul o se att du
  ofta är så glad bra med positivt för andra och en själv
  kramis.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *