True Food Date with Hanna

Hi guys! 

Hanna and I went on a lovely little date yesterday to Santa Monica. We had some lunch in the sun and then checked out a couple of the stores in 3rd St. Promenade.Theres a new Nasty Gal that just opened up and is so cool. If any of you guys are around the area, go in there and try something on in their super cool dressing rooms!    
 xx,

Sara

Comment 01
  • Anna Post author

    Hej! Funderat på att sluta röka? Hur många gånger har man inte önskat sig fräschare tänder och en mycket finare hy? Men nu har jag en lösning, jag slutade röka tack vare ecigg och känner mig mycket fräschare nu och har även fått fina tänder. Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se , testa du också, ni lär inte ångra er! Kram 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *