Hacker hacker…

  
Här ser ni min hackare glatt hacka iväg och posta på mitt instagram som han har bytt namn på flera gånger. Kul verkar han ha och jag undrar vad människor får ut av sånt här? Vadå motivera och inspirera på andra människors kostnad? 

Vi jobbar på att få tillbaka kontot och får vi det inte snarast så kommer vi skapa en ny! Jag håller er infade!

Idag har jag flyttat min matsalsmöbel till Kamrans kontor och tagit tillbaka vårt gamla köksbord och ställt där i stället. Vi behövde förnya rummet lite och kul att kunna använda gammalt som blir nytt!

  
Work in progress, vad tror ni? 

På frågan om bröllopsskor så är mitt tips kilklacksskor, de är snygga och man kan dansa bekvämt hela natten utan svullnader och skoskav. 

Imorgon ska vi ta lite kort för Montazami Brand kollektionen, jag låter er veta hur det går, kanske inte så bra eftersom jag har en rejäl utväxt på mina blonda fina rötter i håret. NOT!!!!

Kramar Maria 

Comments 12
 • maria g Post author

  Ja man fattar inte att dom förstör för andra o det är
  ju så barnsligt. vid bröllop kan man ju första ha ett
  par skor o sen byta till andra men många har nog snygga m obekväma värmen håller i sej o det är härligt.
  mår lite bättre men kommer ibland tårar som bara
  måste ut pga av min mammas död. Hoppas ni alla
  mår bra och vovvarna med. Kramis.

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja din hackaren har jag sett på mitt insta, jag förstår inte heller vad de får ut av att göra så, usch!
  Jag håller tummarna för dej…Lycka till…
  Skoj att du ändrar om hemma, smart att ta hem de gamla, minns ej hur det såg ut förrut men du lyckas säkert…spännande med bilder till kollektionen
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria:)
  Ja fy vad är det för person som håller på såhär:(så tråkigt med din insta. Håller tummarna..Tror att det blir fin fint med bordet. .Gamla möbler kan få nytt liv eller passa på ett annat ställe i hemmet..Kul att ni ska ta foton till eran kollektion:)) Ha en fin dag Kramiz Anna Nykvist♡

  Reply

 • Karin Lagergren Post author

  Hej Maria!
  Har oxå sett dessa bilder på mitt instagram,hoppas att du får ordning på ditt konto,förstår inte vad denna människa får ut av detta,antagligen måste det sitta en skruv lös i huvudet på honom.Smart att byta med andra möbler som man har,det kommer nog bli Jättefint ska du se och ser fram emot att få se lite bilder från Montazami brand.
  Ha det gott!
  Kram Karin Lagergren

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Ja det är jättetråkigt med den där hackarn, jag är ju blockerad så jag ser inget alls från den.
  Skoj att fixa och dona lite hemma, det kommer säkert bli jättebra.
  Skoj också med bilder från Montazami brand.
  Jag såg att fångarna på fortet börjar på fredag, vet du vilket datum ni är med?
  Idag ska jag hämta yngsta barnbarnet på dagis, så blir det lek, gos och bus i ett par timmar <3
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Ja du, denna hackare, förmodligen ingen person med någon större integritet. Hoppas det ordnar sig.
  Jättekul att byta plats på saker för att på så sätt förnya. Ligger helt rätt i tiden med återanvändning och vintage.
  Hoppas din dag blir fin och solig.
  Kram Malin T

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Ja fy vilken typ ! Man gör inte så !
  Har blockerat honom , vill inte ha ofrivilliga inlägg från honom på mitt insta…
  Solen skiner och jag har varit i stan och ätit thaimat med en kompis som jag inte träffat på många år.
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • sofia zettersten Post author

  hej det är så tråkuigt ATT du inte får ha ditt instagram.. 🙁 hoppas att det löser sig fort så man får se kort på dig/din familj.. kram

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Finns inga snälla ord om den där hackaren …. Grrrrr
  Håll ut Maria håll ut.
  Snart är han väck ..
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lena M Post author

  Vilket snyggt bord, och vad tråkigt med din hackare, jag har också precis blivit snuvad på ett paket som jag har väntat på. Avs har skickat det och sedan har något hänt på vägen. Hon som skickade tror att hennes dator har blivit buggad, för paketet har tydligen hämtats ut. Men inte av mig. Så trist, när man har sett fram emot något länge.
  Ha en fin dag i alla fall, kram!

  Reply

 • Rose-Marie Post author

  Hej Maria! Usch för instagram hackarn. Han kan inte må så bra, när han vill förstöra för andra. Byte av bordet, stolarna och med dom två vita snygga höga stolarna till blev så snyggt. Roligt att ändra om lite. Ska bli kul att få se kort från Montazami Brand Kollektion. Idag har jag varit till min frissa, är så nöjd. Här har vi ännu en underbar solig dag. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • christine Post author

  hej Maria! jag har varit ett fan av dig länge och tycker det är sjukt trist att ditt konto blev hackat! jag pluggar IT och har hållit på med datorer sedan jag var liten.. jag råder dig att kontakta någon som kan mycket om IT-säkerhet och att du anlitar en person som kan säkra din dator och ditt nätverk hemma som du använder för att moderera dina sociala mediakonton om du inte har det redan. annars kan hackare fiska upp detaljer från din dator för att förstöra för dig! 🙁 tyvärr gillar hackare oftare att förstöra för kända personer och stora företag. det finns inget man kan göra för att skydda sig helt, men en hel del går att göra, jag lovar! jag bodde i Utah förut och en av alla fördelar med USA är att man kan kan ringa till huvudkontoren av många stora företag för de är baserade där, särskilt i Californien. så om du och din assistent inte redan gjort det så tycker jag ni ska ringa och verkligen klaga till Instagram att dom borde fixa ditt konto tillbaks till dig! du borde inte behöva byta konto. instagram har massor med IT-experter och de borde ta sig tid att hjälpa någon som har många följare! tycker oftast att man brukar kunna kräva bättre service i USA än i Sverige 😛 om du redan gjort allt det här så får du bortse från mitt inlägg, vill bara hjälpa! lycka till o hoppas att allt fixar sig! 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *