Anna hälsar hej!

Hallå! Nu är det Anna som är här och skriver! Jag tänkte att jag ville dela med mig av min fina semester hemma i Sverige med familjen och även Clinton som kom sista veckan!
FullSizeRender-4
Självklart drack vi en massa Maria Montazami Chardonnay, jag och mamma!
FullSizeRender-3
Jag var på Öland och gungade trägungor och var på stranden med Mamma, Pappa, Martin och hans nya tjej Sandra!IMG_7250
Och vad är bättre än svensk mjukglass med saltlakritsströssel?!!
FullSizeRender-5

När Clinton kom så var det fullt ös med kalas i alla dess former, både min morbror och bror fyllde år den helgen så vi firade! Förutom det så var vi även ute med en av mina bästa vänner Mia och hennes kille Chrisse som precis köpt båt! Så det blev en tur ut till en ö där vi grillade och hade superkul!FullSizeRender-6

Vi hikade runt i ett naturreservat som heter Stensjö By precis utanför Oskarshamn som är otroligt vackert! Gårdarna och landet har bevarats så som det var innan industrialiseringen kom så det är en speciell känlsa att gå runt i!
FullSizeRender-8

Efter hikingen var jag så varm att jag kastade mig i sjön i bara underkläder! Clinton som är lite pryd amerikanare tyckte att jag var jättepinsam fastän ingen annan var i närheten haha! Jag tyckte att nästan att det var en av de bästa sommarupplevelserna någonsin! Kul med spontanbad! FullSizeRender-7

Detta var en liten inblick i mina veckor i Sverige! Verkligen så skönt att bara slappa med familj och vänner och min man! Varje gång han har varit i Sverige har det ju varit så mycket att se och göra så vi har aldrig haft chansen att bara vara i Oskarshamn och Clinton fick för första gången njuta av Sverige och få kvalitetstid med familjen och inte bara åka och turista! Så underbart och vi hoppas att vi båda kommer tillbaka nästa år!

PS: Vi hämtade Tator Tot på vägen hem från flygplatsen hos min vän Sarah som har tagit hand om honom under tiden vi båda var borta. Han har nog haft det jättekul hos henne, hon älskar katter och har en innekatt redan så det funkade bra att Tator fick flytta in i en dryg vecka! De har skickat kort och filmer på honom hela veckan och han verkar ha varit lite busig haha! Men han var överlycklig när vi kom och har sovit mellan Clintons ben hela natten och spunnit! Så skönt att han inte var arg på oss för att vi lämnade honom en stund!

Kramar/ Anna

Comments 8
 • Dalkullanannanykvist Post author

  Hej Anna:)
  Vad roligt att få se foton ifrån din semester i Sverige. .Du verkar ha haft det så underbart omringad av kära familjen och vänner:) Kul att Clinton även kom dit och fick uppleva ett vackert sommar Sverige:) Ni har ju hunnit med hur mycket som helst..Kul att besöka ett naturreservat..Svensk mjukglass är ett måste..Tack för att du delade med dig hur du haft det samt alla fina bilder:) Förstår att det är mysigt att komma hem till lilla sötnosen Tator..Hälsa honom ifrån mig:) Hihi han har också varit på en liten semester:) Har Maria fått tbx sin insta föressten? El är d nån annan som tagit över mariamontazamioriginal? Kramiz Anna Nykvist♡

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria / Anna

  Tack snälla för att du visar dina semesterbilder, du/ni verkar haft en kanon resa. Och härligt att du fick visa O-hamn lite mer för Clinton. Vädret var ju jätte bra, jag var ju där nere samtidigt och jag nöjt verkligen. Härligt att lilla Tator Tot har haft det bra när ni vart i väg, alltid skönt som djurägare att veta
  Tack igen för att du skrev här inne, sköt om dej
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Anna !
  Vad roligt att du skriver och delar med dig av härliga semesterbilder på dig och Famljen. Ni verkar ha haft det så bra med vädret också. Skönt att bara ”vara” med dina nära och kära, avståndet är ju långt. Ha det fint Anna och krama om Tator tot ❤️
  Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Anna!
  Vad roligt att du gästbloggar och visar dina fina bilder. Vilken härlig sverigesemester du/ni har haft, och wow vilken mjukglass =)
  Härligt att lilla Tator tot också har haft det bra.
  Hälsa Maria också så gott!
  Kramar från mig!

  Reply

 • Rose-Marie Post author

  Hej Anna! Roligt att du vill dela med dig av din och Clintons sommarbilder under erat Sverige besök. Ni ser ut att ha haft det underbart. Mjukglass är ett måste, så gott. Så då fick lilla Tator Tot också resa på semester. Förstår att han blev glad när han fick komma hem igen till er. Kramar till dig och lilla sötnosen Tator Tot från Rose-Marie.

  Reply

 • maria g Post author

  Snälla visa mer bilder på kissen när du kan j älskar katter o min blev 18 år så hoppas du vill göra det
  ha det jättefint o kramis fr maria g.

  Reply

 • Johanna Konradsson Post author

  Jag har förstått att denna blogg är populär, men nu tycker jag det är dags att alla bloggläsare får läsa en blogg som är riktigt bra. Fantastiskt bra. Faktum är att den är rena mästerverket. Men kanske är den alldeles för mycket, alldeles för överväldigande för alla vanliga, slätstrukna läsare. Sannolikheten är stor att de inte klarar av dess innehåll, så det är kanske bäst att de som inte tål så mycket inte går in på bloggen. Ja, vi får väl se! Bloggen nås på adressen trollalvan.wordpress.com

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Anna du ser ut att ha haft en superskön och avkopplande semester med nära och kära.
  Skog och natur är rogivande :)’
  Så roligt att läsa om vad du har gjort och att lilla Tator tot har haft det bra.
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *