Jag ärver en jeansjacka av Sara :/

  
Här sitter jag med min nyärvda jeansjacka. Annorlunda att jag ärver något eftersom jag alltid ger bort mina saker. Hej hej nya jeansjacka!!!!!

  
Här ser ni en annan vinkel av jackan haha. Ja ingen speciell utan bara en från Urban Outfitters som säkert har gått på rea ett antal gånger. Glad är jag i allafall eftersom jag gav bort min jeansjacka till mamma 🙂

  
Jag har förälskat mej i Diptyque doftljus. Wow de doftar så gott så nu har jag även deras eau de parfume som jag spritzar på lite då och då under dagen. Hela mitt hus doftar nu som en underbar sommaräng, rökbod, blombukett och en enkel fruktdoft. Det Ni!!!

  
Det stora 5 vekes ljusen sparar jag ju den fina keramik krukan och använder till att sätta en liten murgröna i 🙂

Ja det är verkligen tråkigt att vädret ska vara så ostabilt i Sverige hela tiden. Helt omöjligt att planera för ett garden party i sista minuten. Visserligen är det ju regn som vi önskar att det kunde ösa ner här lite oftare. Kram till er alla Maria. Maria J hälsa till Alex och Tony 🙂

Comments 12
 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria:)
  Men oj vem har tagit de fina fotona på dig:) Men du ser ju ut som en modell och blir bra på alla foton:) Snygg jeansjacka. .Det är ju kul att få något själv ibland också hihi..Ja doftljus är grejer det..Keramik krukan är fin..Jag kan känna hur ljusen doftar ända hit : p
  Ha en fortsatt Lovely Day och hälsa familjen och söt vovvarna Kramiz Anna Nykvist♡

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Jeansjackan är jättefin på dig! Ja det brukar vara tvärtom med kläder, även för mig. Jag tycker också mycket om doftljus. Det blir en härlig fräsch doft av det. Ja, vädret är inte det roligaste. Jag saknar värmen, att sitta ute och äta på kvällarna utan fleecefilt och jacka.
  Ha en riktigt bra tisdag.
  Kram Malin T

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Nice jeansjacka, blekta byxor eller jeansjacka är sååå N I C E!

  Javisst är det mysigt och härligt med doftljus, min favvo är Volupsa ”Champagne crisp” jag tänder även ljus nu på sommaren, endel säger det syns inte….men de är ju inte därför…hihi

  Jag såg Emma snygga hårfärg, wow jätte fint! Hälsa henne de
  Ha en fin dag /Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Det är ju toppen att ärva av varandra, det msn själv har tröttnat på återanvänds 🙂
  Älskar doftljus, köpte yankee candelljus när jag var i Florida.
  Igår firade vi Ebbas födelsedag och vi hade tur med vädret. Solmolnigt men inget regn.
  Ibland så:)
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Vilken snygg jeansjacka, och toppen att ärva av varandra. Jag tyckte det var symboliskt fint också, du gav din jacka till din mamma och Sara gav sin jacka till sin mamma <3
  Superfin bild på dig, du är jättefin!
  Ja den här sommaren har inte direkt varit toppenfin =
  Men idag skiner solen, så idag åker bikinin på och så blir det sol och bad på vår baksida =D
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Lena Post author

  Så kul att det blev omvänd ordning i fråga om jeansjackan

  Reply

  • Lena Post author

   Hoppsan.. Nåt hände.
   Nåja, skrev att doftljusen är oerhört vackra och ett plus att de doftar gott också <3
   Nu ska jag ut i det vackra soliga vädret. Det gäller att ta vara på den underbara solen.
   Ha en bra dag.
   Kram Lena

   Reply

 • Rose-Marie Post author

  Hej Maria! Idag firar vi Kronprinsessan Viktorias födelsedag. Jeansjackan är jättefin på dig. Min syster och hennes dotter brukar få kläder, skor av mig. Dom blir så glada. Nu ska jag på manikyr sedan ansiktsbehandling, ska bli så skönt med lite vardagslyx. Här tittar solen fram, skönt. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Heléne Post author

  Så fin jacka och vilka fina ljus! Kan nästan känna doften ända hit! kram heléne

  Reply

 • Lillemor J Post author

  Hej Maria!
  Du passar jättebra i den fina jeansjackan…Fina bilder.
  Fick en fin bild på dig o Copper tillsammans med läppstiftet idag. Tack! Förstår att det är ett av dina favoriter…tycker mycket om färgen.
  Igår fick jag klartecken att ögat är läkt så nu behöver jag inte tänka på att ta det lugnt längre.
  Åker till Värmland igen…har en semestervecka kvar.
  Har inte besökt allsången på Skansen än i år men vi ska se på Tv o efter det Kronorinsessans födelsedagsfirande från Öland.
  Kanske du kommer dit nästa år? Hihi
  Ha det gott!!
  Kram

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Snygg du är i din ärvda jeansjacka:) really nice !
  Det var längesedan jag hade nån.
  Ja det där vädret är så ostabilt!
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Susan Post author

  Hej Maria! Härligt att kunna ge och ta emot eller hur? En fråga, vet du om dessa doftljusen finns hos oss i Sverige med? Kram kram

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *