Happy semester måndag!!

  
Christian och Liv stannar till en snabbis idag och säger hej 🙂 jag är stolt över Christians gentlemanna fasoner som han har visat Liv. Liv stannar tills på lördag sedan åker hon tillbaka till Stockholm. 

  
St:Regis Hotel där Kamran och jag hade en riktigt festiv kväll med raketer och 4 rätters meny. Kul!! 

  
Idag började Emma och jag shoppa och planera inför college. Vi åkte till Target och köpte Shabby Chic i rosa och det var jättefint. Kamran och jag har nu lagt in beställning på den fina sängen från Restoration Hardware och den kommer den 17 sept. Jippi !!!!! Kram Maria 

Comments 6
 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Härligt med besök av Christian, det är väl Liv som vi träffade i juni? Vilken fin rosa kudde till Emma, det blir mycket att tänka för er vad som med och shoppas osv till Emma
  Vad härligt att sängen är beställt till er, jag tänka mej att ni är glada, hoppas du visar hur den ser ut
  Ha en underbar start på nya veckan
  Jag är nu på jobbet, min semester är inte än
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Emma får det säkert fint i sitt rum , mycket att handla nu då ! Småsaker man inte alltid tänker på att man behöver men som är bra att ha:)

  St Regis ser så fint ut, säkert lika lyxigt som man sett på filmer. Ni hade säkert en undebar kväll där!

  I natt kom åskan och regnet, välbehövligt !
  Idag tar vi en tur till Simrishamn för att se vad dem stan har att erbjuda.
  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Vilken superfin kudde, spännande tid för Emma, mycket att planera och så.
  Wow vilket hotell ni var på, det ser jättefint ut, kan tänka mig det var otroligt mycket fyrverkerier, pampigt och vackert.
  Ingen semester än här inte, ja jag har ju aldrig semester, jag är ju sjukpensionär. Mannen jobbar den här veckan + helgen, sen har han semester =)
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Jättefin kudde, jag älskar rosa. Kul med sängen, alltid roligt att förnya. Vi har en superskön duxsäng som vi stortrivs med.
  Här kom regnet nu, men vi har haft en jättefin helg. Ha en fin dag
  Kram Malin T

  Reply

 • Rose-Marie Post author

  Hej Maria! Igår var vi på friluftsteater, så mysigt och kul. Roligt med besök av Christian. Liv är så lik tjejen vi träffade nu i juni, är det hon? Mycket att tänka på nu inför Emmas start i nya skolan och mycket att inhandla. Ser ut att vara ett jättefint hotell som ni festade på. Kul att ni beställt den nya sängen. Vi har ny säng, superskön med 160cm hög gavel. Ser så lyxigt ut. Här har vi haft åskregn på morgonen, skönt med lite ny luft. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria:)
  Skoj att Christian med tjej tittar förbi..Ser ut som tjejen som tittade förbi när vi hade bloggträffen..Fint det är på hotellet som ni var på..Kul och spännande att handla nytt inför college..Ny start i livet..Åh va roligt att ni har beställt sängen:)) Ha en fortsatt Lovely Day..Här är det lite svalare idag..Skönt då kan man fixa lite hemma..Men som sagt jag gillar alla väder..Kramiz Anna Nykvist♡

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *