Sängshopping!

  
Jag letar febrilt efter en säng till mitt och Kamrans nyrenoverade sovrum! Jag har hittat denna första med spegelglas, men man kan även välja att få endast ramen i spegelglaset och sedan köra på Vintage Velvet i grått på insidan! Vad tycker ni? Vårt andra förslag är denna!  

 Låt mig veta er input! 

Tänkte även berätta för er att det var lite utav en besvikelse igår för min laser går inte att göra eftersom då skulle jag få dålig syn på långt håll istället i ett öga! Så nu gör jag ett nytt försök med gröna sköna linser och Anna har lovat att hjälpa! 

Kristina, vår kollektion kommer vara lite mer California Chic, så jag tror din mamma kommer sy en perfekt passande klänning till ditt bröllop! 

Vad kul att ni gillade min handduk som jag fick av Marit! Jag har frågat henne vart den kommer ifrån så jag låter er veta! 

Nu ska jag bygga mitt nya skrivbord! 

Vi hörs senare!

Kram Maria!

Comments 37
 • maria g Post author

  J tycker om du menar sänggavel absolut den stoppade
  j är för mjuka material o tycker det är viktigt i sovrummet men ni får väll fundera lite. Ska idag igen
  bli kanonväder ca 28 grader o vad bra. Men man är inte
  van m jag gillar det. Ha en fin helg o j vi har mycket rea
  m jag väntar på halva reapriset för det finns mycket kvar.

  Reply

 • Åsa Engman Post author

  Jag tycker att du ska välja det andra alternativet med en mjuk å härlig sänggavel. Då kan ni bulla upp med några sköna kuddar å mysa, prata å läsa i sängen. Tänk om spegelramen går sönder å så har ni glas i sängen å ni kanske skadar er. Jag har Tempur madrass vilket är himmelskt skönt.
  Lycka till med sängshoppingen. Kram kram från Åsa

  Reply

 • Pernilla Post author

  Hejsan jag tycker det andra alternativet är själv ute efter säng. Jag o min 12 åriga dotter följer dig på instagram o bloggen med glädje. Ha en fin dag fiiina du

  Reply

 • Camilla Post author

  Hej!

  Helt klart alternativ två den mjuka gråa passar bättre i sovrummet med en massa kuddar.
  Jag har själv grå tema i mitt sovrum med svarta och créme inslag i färg.
  Därför köpte jag dina påslakan då de går i dessa färger!

  Äntligen har vi ett tropiskt klimat i Sverige oxå!
  Ha det gött
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Nettan Post author

  Hej Fina Maria

  Ja det är svårt att välja sängar, men mitt val är nr2 (ditt andra förslag) Vad trist att inte ögonlaser skulle funka, lycka till med linserna..du kommer fixa de, jobbigt kanske i början som allt nytt är

  Ha en underbar helg Maria med familj och ni andra här inne
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Tina Post author

  Godmorgon! Andra förslaget är snyggast oh mer praktiskt! Ha en fin dag!

  Reply

 • kickilli Post author

  hej på dej
  enligt feng shui ska man inte ha speglar i sovrummet. då blir man för många personer i sovrummet (läge för otrohet) däremot ska man ha speglar i köket då har man alltid dubbelt med mat på bordet.
  när jag läste det så åkte min spegel ut ur sovrummet som jag hade ovanför sänggaveln.
  kram

  Reply

 • Sandra E Post author

  Hej Maria

  Jag skulle välja det andra alternativet.För det är ljust, fräscht och lugnt med den färgen.Hoppas våra råd hjälper dig på traven men det är svårt att välja ibland.Man ska ju trivas länge med det.Ha en fin dag.
  Kram
  Sandra E

  Reply

 • Malin Post author

  Hej Maria !
  Jag tycker nr 2.
  Det skulle vara supersnyggt.
  Här hemma är det jättevarmt nu;) Då menar jag varmt.
  På väg och badar med familjen, det går inte att vara hemma , haha aldrig nöjd..
  Skönt ändå att du fick veta om ögonen så att man inte gör något sämre av det.
  Kram Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Lillemor J Post author

  Hej Maria!
  Tråkigt att det inte skulle fungera med laser men linser är väl jättebra.
  Tycker bäst om förslag 2 när det gäller sänggavel.
  Tidig morgon o redan varmt ute.
  Sovit dåligt pga myggor inatt, dök hela tiden upp nya.
  Trevlig Helg!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Malin T Post author

  Hej Maria
  Tråkigt med laseroperationen, men bra att det går att få veta de negativa sakerna före operationen. Jättefina sängar. Jag håller med de andra och säger nr 2. Jag har en ledig dag och har tagit sovmorgon. Ni ska jag sätta fart med lite av varje. En fin dag till dig och alla bloggläsare.
  Kram Malin T

  Reply

 • Ingunn Post author

  Nr 1 er spennende. Men nr 2 er det jeg ville ha valgt selv, om man skal tenke langsiktig.

  Lykke til med valget.

  Reply

 • Kristina Fransson Post author

  Jag gillade alternativ 2 bäst ! Det är verkligen jättesvårt det där med att välja säng och gavel. Man har ju inte alltid samma smak heller. Ni hittar nog snart en !!

  Åh vad bra då vet jag att jag inte missar nåt i er kollektion och så låter jag mamma sy upp en i fin satin och med strass på !

  Nej men aj då , inte vill man att synen ska bli sämre på annat håll. Jag tycker det är snyggt med glasögon men ibland är dem obekväma och ivägen.

  Vaknar upp till en strålande morgon och har suttit ute och ätit frukost. Strax ska vi sadla om och dra iväg på shopping igen…

  Kramiz Kristina Fransson

  Reply

 • Annika Isgren Post author

  Hej Maria .. Ett litet tips ang . din Laser op . Själv fixade jag mina ögon hos Memira gjorde ett Linsbyte RLE behandling på båda ögonen för 2,5 år sen . Ser kanon bra sen dess.. Dom kan jag verkligen rekomendera . finns info på deras hemsida

  Reply

  • Kajsa Post author

   Hej Annika!
   Det är ett linsbyte som är aktuellt för mig med, men jag är orolig.
   Gjorde det ont? Fick du några besvär efter?
   Kram från mig

   Reply

   • Annika Isgren Post author

    Hej på dig . Du får bedövnings droppar . Så det känns ingenting man hinner inte reagera innan det är klart . Jag har inte haft några besvär . Tvärtom . Desutom mycket trevlig personal på Memora . Malmö . Supernöjd.. Lycka till

    Reply

    • Kajsa Post author

     Tack snälla för ditt svar, jag ska absolut ta tag i det och boka en tid. Positivt att höra att själva operationen gick fort.
     Kram igen

     Reply

 • Mor Post author

  Absolut nummer 2. Den med speglar var en aning för mycket 80-tal & ger ett kallt & billigt intryck, ingen myskänsla. Nummer 2 ger ett riktigt lyxigt, ombonat & fräscht intryck. Den skulle jag gärna ha!
  Jag har gjort laserbehandling, tyvärr blev det inte så bra. Jag ser ”glorior” runt allt som lyser & har fortfarande glasögon. Du är så snygg i glasögon, bra att du ändå kan ha linser, det går inte för mig efter min operation.

  Reply

 • Kajsa Post author

  Hej Maria!
  Tråkigt att du inte kunde göra en laseroperation på ögonen =(
  Jag gillar bild 2 bäst, den är supersnygg, alltså den stoppade gaveln. Det är verkligen jättesnygg.
  Idag ska jag inte heller göra något annat än att njuta av varenda solstråle, så det blir sol och bad på vår baksida idag också. Det gäller att passa på när solen är här =)
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig!

  Reply

 • Monica J Post author

  Sängalternativ 2 tycker jag. Ger ett ombonat, lyxigt intryck.

  Reply

 • Rose-Marie Post author

  Hej Maria! Mitt val är den stoppade gaveln (nr 2) är snyggast och ger ett elegant och lyxigt intryck. Vi köpte nya sängar och gavel för ett år sedan och vi är supernöjda, med valet av gaveln. Idag ska vi åka på shopping. Här har vi varmt, pust. Önskar alla bloggvänner och dig och din familj en underbar helg. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Elisabeth Post author

  hej härliga Maria ! Sänggavel nr 2 absolut,sobert,mysigt. Den med speglar känns billigt vulgär(-80 tal).

  Reply

 • Dalkullanannanykvist Post author

  HejBästaMaria:)
  Hmm svårt att välja ny sänggavel. .Men tycker att nr 2 är finast:) Åh förstår att du blev besviken att det inte blir någon operation:/Men hoppas att det går bra med linser..Vad roligt med ett nytt skrivbord. .Så kul att göra om i hemmet..Nu ska jag ut och njuta i solen en stund igen..Ha en toppen helg önskar jag dig med familj och vovvarna och även alla bloggisar Kramiz Anna Nykvist♡

  Reply

 • Jess Post author

  Den första, vintage sänggaveln ger en fin ljus reflexion till rummet, inte för starkt, på ett mysigt sätt.. Spegeln behöver inte ta över, beroende hur man inreder iövrigt med de behagliga tonerna. Den andra är också fin, klassisk, funkar alltid.
  Vad kul! Lycka till!

  Reply

 • Lena Post author

  Sänggavel nr 2 känns mest ”Montazami” – men jag skulle tycka att du skulle försöka hitta en liknande som är ännu högre! En hög sänggavel ger en mer pampig look!

  Reply

 • Maria Jansson Post author

  Hej Maria!!
  Här är det fullt upp med jobb hundar och famillj.
  Imorgon ska vi på 60 års fest och jag har lyckats att få ett blått öga så himla typiskt.
  Men finns ju bra smink så hoppas på att kunna sminka över det:)
  Jag gillade nog sängavel nr 2 mer mysigt.
  Tråkigt med ögonen:(
  Hoppas Mollsan o Copper har det bra i värmen , mina håller sig i skuggan sen får de en liten dusch emellanåt.
  Ha det gott
  Kram Maria J <3

  Reply

 • Louise Post author

  Nummer 2 var utan tvekan snyggast 🙂

  Reply

 • Marit Berglund Post author

  Hej Maria och alla bloggläsare!
  Önskar er alla en härlig July 4th!
  Till er som inte träffat Maria så kan jag säga att Maria är en fantastiskt trevlig härlig generös kvinna med skön humor. Att hon sen är en inspirerande entreprenör gör inte saken sämre. Och visst blev jag kär i Copper tillbaka:)
  Hälsningar till er alla från Marit

  Reply

 • Kristina Post author

  Den
  stopppade är mycket elegantare och hemtrevligare , den ger en ombonad känsla 🙂

  Reply

 • Ellie Post author

  Nummer 1 med det snygga tyget istället för spegelglaset!

  Reply

 • Camilla Post author

  Hej Maria! Jag skulle inte köpa med glas. Hur man än rengör så finns det alltid någon liten prick som syns. Glas = evigt poserande….i varje fall för mig. Mvh Camilla

  Reply

 • Camilla Post author

  Polerande skulle det stå.

  Reply

 • Anngerd Claesson Post author

  Säng nr 2 tycker jag typ en kontinentalsäng

  Reply

 • Jennysen Post author

  Jag gillar helt klart den andra. Superfin! 🙂

  Reply

 • ALEX Post author

  Absolut en stor diss for spegelsangen,kanns billig ut pa alla satt..
  Daremot gillar jag sammetsgaveln! Chic!

  Reply

 • Jenny Post author

  Gillar nummer 2!! Så fin❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *